Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
A postai szállítással kapcsolatos rendelet életbelépése, illetve a húsvéti ünnepek miatt webáruházunk előreláthatólag április 16-ig zárva tart. Kérjük, hogy amennyiben rendelést adnának le, április 17-étől keressék fel újra áruházunkat, ekkortól a megrendelések leadása ismét zavartalan lesz. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: A Spirit Monopoly webáruház csapata

Spirit Monopoly blog

Spirit Monopoly
Spirit Monopoly
2021.02.20 13:27
Év eleji változások

Ahogy azt blogunkban, hirdetéseinkben és hírlevelünkben egyaránt előrevetítettük, az idei év elején jelentős változásokat készítettünk elő és hajtunk végre webáruházunkban.

Először is néhány héten belül megvalósul a választék bővítésére tett korábbi ígéretünk. Ez újabb kereskedelmi főzde termékeinek bevonását jelenti pálinkaválasztékunkba, valamint lekvárkínálatunk is megsokszorozódik egy minőségi lekvárok előállítása iránt elkötelezett partner bevonásával.

Másodszor pedig lépéseket teszünk a közösségépítés terén, ami szintén szívügyünk és missziónknak is hangsúlyos része. Egyrészt a hírlevelünkre feliratkozott vásárlók és érdeklődők megkérdezésével fogjuk kiválasztani a hamarosan bemutatkozót követő termelőt, akinek termékeit közösségünk részére elérhetővé tesszük. Másrészt ezt úgy tesszük, hogy - amint a helyzet lehetővé teszi - néhány szerencsés vásárlónk / olvasónk személyesen is részt vehet a konkrét termékek kiválasztását megelőző főzdelátogatásban és kóstolásban, mely számukra természetesen ingyenes lesz.

A fentiek miatt hamarosan változni fognak kötelező szabályzataink (ÁSZF és adatvédelmi tájékoztató) is, melyről blogunk és hírlevelünk olvasói külön is értesülnek majd. 

Azonnali változásként pedig pálinkacsomagjainkat ajánljuk figyelmükbe, melyek közül állandó kínálatunk része lesz a klasszikus, a parti- és a felfedező csomag, míg a következő hetekben lesz elérhető a télbúcsúztató, farsangi Karnevál csomag, amely e blogbejegyzés fő képén is látható.  

Házi pálinkát készítsek, vagy kereskedelmi főzdétől vegyem? Esetleg mindkettőt?

Házi főzésű vagy kereskedelmi célú főzésben készített pálinkát válasszunk? Esetleg időnként mindkettőt? Különböző álláspontok feszülnek egymásnak aszerint, hogy kinek mi a (leg)fontosabb. A minőség, a hagyományok, az ismert márka, a megszokott beszerzési forrás, netán a választék? Fontos döntési szempontok, melyek mellett megjelenik még egy meghatározó tényező: az ár. 

 

Spirit Monopoly
Spirit Monopoly
2020.11.09 04:53
Misszió

Új webáruház vagy honlap esetén olvasóként bennünk is mindig felmerül, hogy az miért jött létre. Van-e bármilyen célja a profit megszerzésén kívül, és ha igen, mi az? Tudunk-e azonosulni ezekkel a célokkal? 

Ezért összefoglaljuk azt, hogy mi végre vagyunk a világon, vagyis miért jelentünk meg a weben és fogunk megjelenni legalább egy fizikai bolttal is hamarosan:

  • Azért, hogy terjesszük a jó pálinka jóhírét.
  • Azért, hogy ismereteket terjesszünk a magyar gyümölcsökről és a belőlük készülő pálinkákról.
  • Azért, hogy választási szempontokat adjunk nemcsak a terméket, de a kereskedőt illetően is.
  • Azért, hogy terjesszük a kulturált fogyasztás igényét, és arra lehetőséget is adjunk fogyasztói közösség építése, valamint vásárlóink igényeinek kiszolgálása révén.

Mindezt kellő komolysággal, de játékos oldalunkat és adott esetben úri duhaj mivoltunkat sem megtagadva.

Hiszünk abban, hogy a pálinka nemcsak egy finom ital, hanem a hátterét adó gyümölcstermesztéssel együtt kulturális érték és egyben hagyományaink része. Ezt az értéket és hagyományt képviseljük és osztjuk meg olyan modern eszközökkel, mint egy webáruház vagy egy honlap.