Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név
Megisz-Lak Kft.
Cím
7400 Kaposvár, Irányi Dániel utca 19.
Személyes átvétel itt
7400 Kaposvár, Irányi Dániel utca 19.
Telefon
+36301329990
Áruház neve
Spirit Monopoly
Adószám
26761059-2-14
Cégjegyzék szám
14-09-317003
Cégjegyzéket vezető bíróság
Kaposvári Törvényszék Cégbírósága
Működési engedély száma
9646
Nyilvántartásba vétel dátuma
2020.06.22.
Nyilvántartásba vevő jegyző
Kaposvár Megyei Jogú Város jegyzője
Kapcsolattartó neve
Biczó István
Kapcsolattartó telefonszáma
+36-30/1329990
Kapcsolattartó e-mail címe
ugyfelszolgalat [kukac] spirit-monopoly.hu
A minimum rendelés összege
Bruttó 7 500 Ft
Szállítási módok
GLS házhozszállítás
mygls_api
Amennyiben rendelését munkanapon 12 óráig előtt elküldi, csomagját még aznap összekészítjük, a GLS pedig a következő munkanapon kézbesíti Önnek.

12 óra utáni vagy nem munkanapon történő rendelésfeladás esetén a kézbesítés a rendelést követő második munkanapon történik.

A szállítás menete: Megrendelésének visszaigazolása után (melyet webáruházunktól kap meg e-mailben), a GLS is küld Önnek egy e-mailt a kiszállításra vonatkozó információkkal és az Ön csomagjának vagy csomagjainak számával. E szám(ok) használatával információhoz juthat csomagjának hollétéről a szállítási folyamat közben, illetve módosíthatja a csomagra vonatkozó rendelkezését (kiszállítás címe, időpontja). Amikor a kiszállítást végző futár a csomagot átveszi, Ön újabb e-mailt fog kapni a GLS-től, amelyben a kiszállítás várható 3 órás időintervalluma, illetve a futár telefonszáma is szerepel, melynek segítségével tovább pontosíthatja a kiszállítás időpontját.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
10 000  Ft
3 000 Ft
10 001  Ft
20 000  Ft
2 500 Ft
20 001  Ft
30 000  Ft
1 500 Ft
30 001  Ft
-
ingyenes
Személyes átvétel telephelyünkön
A csomag a rendelés visszaigazolását követő 3 munkanapon belül átvehető munkanapokon 9 és 13 óra között Kaposváron, az Irányi Dániel u. 19. alatt.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
ingyenes
Fizetési módok
Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés az OTP Mobil Kft. által biztosított Simple Pay rendszeren keresztül kezdeményezhető, vásárlóink számára ingyenesen (a szolgáltatás díját a Spirit Monopoly fizeti).

Figyelemfelhívás: 2021 áprilisától az azonnali utalás funkció is elérhető (az első fizetési képernyőn lehet választani a bankkártyás fizetés és az azonnali átutalás között). A Simple ebben az esetben ugyanarra az Internetbankra irányítja Önt, amelyet egyébként is használ (a bank kiválasztása után). Funkcionalitásában ez ahhoz hasonló, mint ha az Előrefizetést választotta volna a fizetési módok között, csak nem szükséges külön megnyitnia az Internetbankot. Mindkét választás akkor lehet elsősorban hasznos, ha a kártya adatai még nincsenek rögzítve a Simple Pay rendszerében, és a kártya nincs kéznél, vagy az aznapi vásárlási kerete már ki van merítve, de a számláján még van pénz.
simplepay_hu_v2
Előreutalás
A vásárló folyószámláról utal, normál forint átutalással. A rendelés visszaigazolása és teljesítése akkor történik meg, amikor a pénz beérkezett a bankszámlánkra. Mindez nem jelenti, hogy vásárlás közben kell fizetni, az utalást elegendő a megrendelés elküldése után is elindítani.

Kérjük, a következő bankszámlára utaljon: 12011409-01772249-00100009
A közleményben ne felejtse el feltüntetni a megrendelés számát! Ezzel jelentősen meggyorsítja fizetésének azonosítását.
Utánvét
Mivel cégünk és webáruházunk készpénzt egyelőre nem kezel, ez a fizetési mód csak a GLS-sel történő kiszállítás esetén használható. Az utánvét összege a futárnak fizetendő kártyával vagy készpénzben. Az áru a fizetésig Eladó tulajdonát képezi.

Az utánvét díja 1000 Ft plusz a kedvezményekkel csökkentett rendelési érték 1,5%-a.
Egyedi
Csak előzetesen (megrendelés előtt) megkötött szerződésre hivatkozó megrendelésnél használható. Ebben az esetben a szerződésben foglalt, a felsorolásban egyébként nem szereplő fizetési módot jelent.
E-mail küldése az áruháztulajdonosnak (ugyfelszolgalat@spirit-monopoly.hu)
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet

Amennyiben bármilyen információt hiányol az oldalról, vagy csak nem találja azt, kérjük, keressen meg bennünket a fent megadott elérhetőségeink bármelyikén!