Spirit Monopoly blog

Misszió

Spirit Monopoly
Spirit Monopoly
2020.11.09 04:53
Misszió

Új webáruház vagy honlap esetén olvasóként bennünk is mindig felmerül, hogy az miért jött létre. Van-e bármilyen célja a profit megszerzésén kívül, és ha igen, mi az? Tudunk-e azonosulni ezekkel a célokkal? 

Ezért összefoglaljuk azt, hogy mi végre vagyunk a világon, vagyis miért jelentünk meg a weben és fogunk megjelenni legalább egy fizikai bolttal is hamarosan:

  • Azért, hogy terjesszük a jó pálinka jóhírét.
  • Azért, hogy ismereteket terjesszünk a magyar gyümölcsökről és a belőlük készülő pálinkákról.
  • Azért, hogy választási szempontokat adjunk nemcsak a terméket, de a kereskedőt illetően is.
  • Azért, hogy terjesszük a kulturált fogyasztás igényét, és arra lehetőséget is adjunk fogyasztói közösség építése, valamint vásárlóink igényeinek kiszolgálása révén.

Mindezt kellő komolysággal, de játékos oldalunkat és adott esetben úri duhaj mivoltunkat sem megtagadva.

Hiszünk abban, hogy a pálinka nemcsak egy finom ital, hanem a hátterét adó gyümölcstermesztéssel együtt kulturális érték és egyben hagyományaink része. Ezt az értéket és hagyományt képviseljük és osztjuk meg olyan modern eszközökkel, mint egy webáruház vagy egy honlap.  

A fent megfogalmazott céljainkat a rendelkezésünkre álló eszközökkel úgy akarjuk elérni, hogy

  • Könnyen fogyasztható, de kellő súllyal is rendelkező tartalmat osztunk meg;
  • Ismereteket terjesztünk vásárláshoz nem kötődő és ahhoz köthető eszközökkel egyaránt. Játszunk, és lehetőséget adunk közösségünk tagjainak is a játékra;
  • Közösségünk tagjait megbecsüljük szavainkkal és tetteinkkel egyaránt - és ezt el is várjuk a tagoktól;
  • Visszatérő látogatóinkat megjutalmazzuk, vagy legalábbis lehetőséget adunk arra, hogy a nekik járó jutalmat megkapják;
  • Minden termék csak úgy kerülhet webáruházunkba, hogy mi magunk megkóstoltuk, és így tapasztalat alapján jó szívvel ajánljuk.   

Amit most kínálunk: Jó minőségű pálinkákat különböző árkategóriákból és gyümölcsökből; kiegészítőként a pálinkákéval azonos, vagy együttműködő termelőktől származó lekvárokat (nyitás után egy nappal jelennek majd meg); kiegészítőként, illetve azért, hogy más italokat kedvelő tagjai is legyenek közösségünknek, gint is forgalmazunk, amely szintén egy tiszta és ma Magyarországon divatosnak számító ital. 

Amit a közeljövőben tervezünk: Pálinkaválasztékunk dinamikus bővítése mind termelők, mind földrajzi terület tekintetében; lekvárválasztékunk növelése; pálinkatartalmú édességek bevonása az értékesítésbe.

Nyitottak vagyunk a fejlődésre és a fejlesztésre egyaránt. Vannak jövőbe mutató terveink. Jöjjenek vissza rendszeresen, és időben minden információ birtokában lesznek.