Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
A postai szállítással kapcsolatos rendelet életbelépése, illetve a húsvéti ünnepek miatt webáruházunk előreláthatólag április 16-ig zárva tart. Kérjük, hogy amennyiben rendelést adnának le, április 17-étől keressék fel újra áruházunkat, ekkortól a megrendelések leadása ismét zavartalan lesz. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: A Spirit Monopoly webáruház csapata
Spirit Monopoly blog

Év eleji változások

Spirit Monopoly
Spirit Monopoly
2021.02.20 13:27
Év eleji változások

Ahogy azt blogunkban, hirdetéseinkben és hírlevelünkben egyaránt előrevetítettük, az idei év elején jelentős változásokat készítettünk elő és hajtunk végre webáruházunkban.

Először is néhány héten belül megvalósul a választék bővítésére tett korábbi ígéretünk. Ez újabb kereskedelmi főzde termékeinek bevonását jelenti pálinkaválasztékunkba, valamint lekvárkínálatunk is megsokszorozódik egy minőségi lekvárok előállítása iránt elkötelezett partner bevonásával.

Másodszor pedig lépéseket teszünk a közösségépítés terén, ami szintén szívügyünk és missziónknak is hangsúlyos része. Egyrészt a hírlevelünkre feliratkozott vásárlók és érdeklődők megkérdezésével fogjuk kiválasztani a hamarosan bemutatkozót követő termelőt, akinek termékeit közösségünk részére elérhetővé tesszük. Másrészt ezt úgy tesszük, hogy - amint a helyzet lehetővé teszi - néhány szerencsés vásárlónk / olvasónk személyesen is részt vehet a konkrét termékek kiválasztását megelőző főzdelátogatásban és kóstolásban, mely számukra természetesen ingyenes lesz.

A fentiek miatt hamarosan változni fognak kötelező szabályzataink (ÁSZF és adatvédelmi tájékoztató) is, melyről blogunk és hírlevelünk olvasói külön is értesülnek majd. 

Azonnali változásként pedig pálinkacsomagjainkat ajánljuk figyelmükbe, melyek közül állandó kínálatunk része lesz a klasszikus, a parti- és a felfedező csomag, míg a következő hetekben lesz elérhető a télbúcsúztató, farsangi Karnevál csomag, amely e blogbejegyzés fő képén is látható.  

Elkötelezettek vagyunk vásárlóink egyre jobb kiszolgálása iránt, ezért lehetővé tesszük, hogy hamarosan az eddiginél több termékből választhassanak webáruházunkban.

A pálinkaválasztékot illetően új termelő termékeit vonjuk be. Neve egyelőre maradjon titok (majd legközelebb leleplezzük), annyit azonban elmondhatunk, hogy a földrajzi értelemben is vett változatosság növelése érdekében ezúttal dunántúli kereskedelmi főzdét választottunk. Amellett, hogy különösen elkötelezettek a kiemelkedő minőség mellett, vannak meglepő termékeik az alapanyagot illetően is, valamint termékeikkel együtt webáruházunkban is megjelenik az évjárat, mint a pálinkák újabb jellemzője.

Ami a lekvárokat illeti, a (többek között) lekvárgyártásra specializált partner bevonása azt is jelenti, hogy ezután a lekvárok nemcsak mint a pálinkafőzés melléktermékei jelennek meg kínálatunkban, hanem önmagukban is hangsúlyossá és értékelhetővé válnak. Ezt a közeli rokonságon kívül (a pálinka és a lekvár is gyümölcsből készül, sőt, sok esetben ugyanazon gyümölcsből) indokolja még az is, hogy remekül kombinálhatók - és nemcsak úgy, hogy pálinkát főzünk a lekvárba, bár ez sem kizárt és elő is fordul. A konkrét kombinációkat, mint új termékeket, természetesen csak megjelenésükkel leplezzük majd le, de már most is bízunk abban, hogy el fogják nyerni vásárlóink tetszését. 

Ami a közösségépítést illeti, erre külön hírlevéllel készülünk majd (most egymás után viszonylag gyorsan jelenik majd meg kettő, ebből a másodikkal). A bevezetőben említett kóstolási lehetőségen és a kérdésekre adott válaszokért cserébe elérhető kedvezményeken kívül egyéb kedvezményeket és tematikus csomagokat is ajánlunk majd azoknak, akik feliratkoznak hírlevelünkre, illetve regisztrált vásárlóinkká válnak.