Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
A postai szállítással kapcsolatos rendelet életbelépése, illetve a húsvéti ünnepek miatt webáruházunk előreláthatólag április 16-ig zárva tart. Kérjük, hogy amennyiben rendelést adnának le, április 17-étől keressék fel újra áruházunkat, ekkortól a megrendelések leadása ismét zavartalan lesz. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: A Spirit Monopoly webáruház csapata

Cibakházi prémium birspálinka 0,04l 40%

Cibakházi prémium birspálinka 0,04l 40%

Cibakházi prémium birspálinka 0,04l 40%

Raktáron  1 db
1 800 Ft
Egységár: 45 000 Ft/l
A vásárlás után járó pontok értéke: 54 Ft

A termelő leírása: Több, mint háromezer saját ültetésű birsalmafánk terméséből lepárolt nemes ital. Friss, kompótos birsillattal nyit, de a szájban már a nagyi karácsonyi diós birsalmasajtjának tömény, kényeztető gyümölcsíze sejlik elő, majd zamata hosszan és tartósan halványul, mint az őszi hajnal.

Spirit Monopoly vélemény: A termelő, illetve egy-egy pálinkafőző mester megítélésében fontos szerepe van annak, hogy hogyan bánik a birssel, és annak milyen pálinka az eredménye. A Cibakházi Pálinkafőzde háromféle birspálinkával is büszkélkedhet. A gyümölcs illatát talán leginkább a 40%-os alkoholtartalmú Prémium adja vissza, amely ebbe a palackba is került - és az íz sem okoz csalódást.