Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
A postai szállítással kapcsolatos rendelet életbelépése, illetve a húsvéti ünnepek miatt webáruházunk előreláthatólag április 16-ig zárva tart. Kérjük, hogy amennyiben rendelést adnának le, április 17-étől keressék fel újra áruházunkat, ekkortól a megrendelések leadása ismét zavartalan lesz. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: A Spirit Monopoly webáruház csapata

Cibakházi mézes-ágyas málnalikőr 0,2l 30%

Cibakházi mézes-ágyas málnalikőr 0,2l 30%

Cibakházi mézes-ágyas málnalikőr 0,2l 30%

Raktáron  4 db
5 900 Ft
Egységár: 29 500 Ft/l
A vásárlás után járó pontok értéke: 177 Ft

A termelő leírása: Ezen termékcsaládunk megalkotásakor az édesebb, nőiesebb, divatosabb ízek kedvelőinek szeretnénk kedveskedni. Alapját a kiváló minőségű prémium pálinkáink és a hozzáadott akácméz szolgáltatják. Ágyaláshoz bőséges mennyiségű aszalt és nyers gyümölcsöt használunk fel, amelyet (az áfonyán kívül) csakis a saját gyümölcsös kertünk nagy fajtagyűjteményéből, az adott gyümölcs erre legalkalmasabb fajtáiból válogatunk össze. Az ágyaláshoz használt aszalt gyümölcsöt sem idegen forrásból szerezzük be, hanem saját magunk aszaljuk, kiválasztva gyümölcsöskertünk legaromásabb, szín- és zamatanyagokban leggazdagabb fajtáit, így létrehozva az íz és szín tökéletes, vibráló harmóniáját. Eme nemes ital most még komplexebb és élvezetesebb, mint amit eddig megszokhattunk, melyet egyedi palackja is kihangsúlyoz. 

 

Spirit Monopoly vélemény: Mindig is azt gondoltuk, hogy a mézes pálinka nem a mi világunk, likőrként azonban meggyőző. Desszert mellé, vagy akár helyette is ajánljuk.