Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
A postai szállítással kapcsolatos rendelet életbelépése, illetve a húsvéti ünnepek miatt webáruházunk előreláthatólag április 16-ig zárva tart. Kérjük, hogy amennyiben rendelést adnának le, április 17-étől keressék fel újra áruházunkat, ekkortól a megrendelések leadása ismét zavartalan lesz. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: A Spirit Monopoly webáruház csapata

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív vilmoskörte pálinka 0,5l 40%

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív vilmoskörte pálinka 0,5l 40%

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív vilmoskörte pálinka 0,5l 40%

Raktáron  4 db
21 900 Ft
Egységár: 43 800 Ft/l
A vásárlás után járó pontok értéke: 657 Ft

A termelő leírása: A nyárvég ajándéka, a legérettebb, omlós vilmoskörte, ami meglepően új arcát mutatja most meg. Egy meglepően intenzív, már-már parfümös illatával nyit, utána mély, kissé vaníliás, hízelgően selymes körteíz következik és végül muskotályos, édes parfümös lecsengéssel hosszan búcsúzkodik.

Művész által tervezett és készített üvegben kerül az Ön asztalára, mely minden egyes darabja a legtisztább pyrex üvegből hagyományos módon fújt és kézzel formázott. A palack formája egy nagy csodakörte, amit a magyar népmesék kincseskamrájából ismerünk. Belsejében üvegpálcán egy pici, kézzel formált, anyagában színezett kis üvegkörtécske van, amely a pálinka belső titkát, lelkét szimbolizálja. Mivel egyedileg fúvott kézműves palackról van szó, két egyforma darabbal nem találkozhatunk, ebből fakadóan a töltési szint eltérő lehet, de a tartalma egységes.