Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
A postai szállítással kapcsolatos rendelet életbelépése, illetve a húsvéti ünnepek miatt webáruházunk előreláthatólag április 16-ig zárva tart. Kérjük, hogy amennyiben rendelést adnának le, április 17-étől keressék fel újra áruházunkat, ekkortól a megrendelések leadása ismét zavartalan lesz. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: A Spirit Monopoly webáruház csapata

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív szilvapálinka 0,5l 40%

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív szilvapálinka 0,5l 40%

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív szilvapálinka 0,5l 40%

Raktáron  3 db
20 400 Ft
Egységár: 40 800 Ft/l
A vásárlás után járó pontok értéke: 612 Ft

A termelő leírása: Saját szilváskertünkben termett hamvas szilva, melynek egy kortyjában egy teljes esztendőt élhetünk át. Nyit a tavaszi szilvavirág illatával, majd a nyár telt napsütéses gyümölcsíz után az ősz pazar és sokszínű, lekváros aromája ömlik szét, végül egy kis télies, száraz fahéjas leköszönéssel hosszantartó élményt varázsol. A klasszikus magyar szilva most még komplexebb és élvezetesebb, mint amit eddig megszokhattunk.

Művész által tervezett és készített üvegben kerül az Ön asztalára, mely minden egyes darabja a legtisztább pyrex üvegből hagyományos módon fújt és kézzel formázott. A palack szilva formájú, utalva a tartalomra és a magyar népdalok sokszor megénekelt, kedves gyümölcsére. Belsejében üvegpálcán egy pici, kézzel formált, anyagában színezett üvegszilvavan, amely a pálinka belső titkát, lelkét szimbolizálja. Mivel egyedileg fúvott kézműves palackról van szó, két egyforma darabbal nem találkozhatunk, ebből fakadóan a töltési szint eltérő lehet, de a tartalma egységes.