Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
A postai szállítással kapcsolatos rendelet életbelépése, illetve a húsvéti ünnepek miatt webáruházunk előreláthatólag április 16-ig zárva tart. Kérjük, hogy amennyiben rendelést adnának le, április 17-étől keressék fel újra áruházunkat, ekkortól a megrendelések leadása ismét zavartalan lesz. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: A Spirit Monopoly webáruház csapata

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív kajszibarack pálinka 0,7l 40%

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív kajszibarack pálinka 0,7l 40%

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív kajszibarack pálinka 0,7l 40%

Raktáron  1 db
24 900 Ft
Egységár: 35 571 Ft/l
A vásárlás után járó pontok értéke: 747 Ft

A termelő leírása: Klasszikus, mézes barackos illata szinte kigömbölyödik a pohárból. A legtisztább, saját termelésű kunsági magyar kajsziból készítjük, gondosan válogatva, az érésidő teljében. Ebben a pálinkában sikerül kicsalogatni új ízeket, az ananászos, citrusos nyitánytól a házi baracklekvár zamatáig, mely hosszan lecsengő, karakteres leköszönésével minden arcra elégedett mosolyt fakaszt.

Művész által tervezett és készített üvegben kerül az Ön asztalára, mely minden egyes darabja a legtisztább pyrex üvegből hagyományos módon fújt és kézzel formázott. A palack formája egy óriási barack, a magyar népmesék “csengő barackja”, amit a királylány is kért. Belsejében üvegpálcán egy pici, kézzel formált, anyagában színezett kis üvegbarack van, amely a pálinka belső titkát, lelkét szimbolizálja. Mivel egyedileg fúvott kézműves palackról van szó, két egyforma darabbal nem találkozhatunk, ebből fakadóan a töltési szint eltérő lehet, de a tartalma egységes.