Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív almapálinka 0,7l 40%

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív almapálinka 0,7l 40%

Cibakházi gyümölcsformájú exkluzív almapálinka 0,7l 40%

Raktáron  4 db
21 900 Ft
Egységár: 31 286 Ft/l
A vásárlás után járó pontok értéke: 657 Ft

A termelő leírása: Kiváló minőségű, kézzel válogatott magyar almából készült. Azoknak javasoljuk, akik az egyenes, őszinte és sallangmentes ízeket keresik. A piros héj viaszai kellemes, fűszeres illatával nyit, utána a friss almáspite krémes íze keveredik egy kis citrussal, végül reszeltalmás, fahéjas utóízzel zár.

Művész által tervezett és készített üvegben kerül az Ön asztalára, mely minden egyes darabja a legtisztább pyrex üvegből hagyományos módon fújt és kézzel formázott. A palack formája egy óriási alma, a magyar népmesék “kristályalmája”, amit csak a leghősiesebb vitéz nyerhetett el. Belsejében üvegpálcán egy pici, kézzel formált, anyagában színezett kis üvegalmácska van, amely a pálinka belső titkát, lelkét szimbolizálja. Mivel egyedileg fúvott kézműves palackról van szó, két egyforma darabbal nem találkozhatunk, ebből fakadóan a töltési szint eltérő lehet, de a tartalma egységes.

Spirit Monopoly vélemény: Számos pálinkafogyasztó (köztük egy ideig mi magunk is) gondolta és gondolja a mai napig azt, hogy az alma egy "tömeggyümölcs", ő maga, leve és párlata egyaránt csak más, "nemesebb" gyümölcsök kiegészítőjeként, hordozóanyagaként, esetleg mézes / ágyas pálinka vagy likőr formájában hasznosítható. Ez az almapálinka azonban bizonyítja, hogy a hozzáértés és türelem e területen is meghozza gyümölcsét (és annak párlatát): képes megadni azt az íz- és illatélményt, amelyet azoknál a gyümölcsöknél szokhattunk meg, ahol ez könnyebben előcsalogatható. A fahéjas utóíz tényleg megvan és nekünk nagyon ízlik.