Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
A postai szállítással kapcsolatos rendelet életbelépése, illetve a húsvéti ünnepek miatt webáruházunk előreláthatólag április 16-ig zárva tart. Kérjük, hogy amennyiben rendelést adnának le, április 17-étől keressék fel újra áruházunkat, ekkortól a megrendelések leadása ismét zavartalan lesz. Türelmüket és megértésüket köszönjük! Üdvözlettel: A Spirit Monopoly webáruház csapata

Bestillo muskotályos szőlő - málna pálinka

Bestillo muskotályos szőlő - málna pálinka

Bestillo muskotályos szőlő - málna pálinka

Raktáron  1 db
18 900 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 567 Ft

A termelő leírása: Ahol négy rész muskotályos szőlőpálinka frigyre lép egy rész málnapálinkával, ott sajátos ízgyermek fogan. A szőlő kellemesen édeskés, finom alapjára a málna friss, üde magaslatai énekelnek új szólamot. Ízében és illatában is megkapó szerelemgyerek.

Spirit Monopoly vélemény: Bár ennek a pálinkának csak az ötöde van málnából, az mégis "egyenrangú ellenfele" a muskotályos szőlőnek ebben a házasításban, amely az eredeti választékunknak nem is volt része, de vásárlóink visszajelzései meggyőztek arról, hogy helye van a portfóliónkban: a tisztán málnából készült pálinkát ugyanis vevőink egy része túl intenzívnek érezte, míg muskotályos szőlővel keverve ez már nem érezhető. Mi magunk maradnánk a "tiszta" málnánál, de ezt a házasítást is megszerettük és jó szívvel ajánljuk.