logo
 Köszöntjük webáruházunkban! Vásárláshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő kosár ikonra! Termékeinket az ország jelentős részén már a Spirit Monopoly által végzett gyors, illetve expressz kiszállítással is megvásárolhatja!

Szállítási módok

A megvásárolt termékek az alábbi módokon kerülhetnek Önökhöz 
egyszerűen, gyorsan és ingyenesen*:

- Helyszíni átvétel

- Kiszállítás aznap (csak helyben)

- Kiszállítás Spirit Monopoly által (speciális feltételekkel, vagy expressz)

- Kiszállítás GLS-sel (a következő vagy azt követő munkanapon.

Minden esetben esztétikus és az igénybevételt jól tűrő csomagolást biztosítunk újrafelhasználható vagy újrafeldolgozható anyagokból.  

*Az expressz kiszállítás kivételével.

Fizetési módok

Többféle biztonságos fizetési mód közül választhat, melyek az utánvét kivételével az Ön számára ingyenesek. Javasoljuk a kényelmes és gyors előreutalást és kártyás fizetést.

Az alábbi fizetési módok állnak rendelkezésére:

- Fizetés bankkártyával

- Előreutalás bankszámláról

- Utánvét (fizetés a futárnál bankkártyával vagy készpénzzel).

Minőségi termékek átlátható értékesítése

Webáruházunkban kizárólag olyan termékeket értékesítünk, melyeket mi magunk megkóstoltunk és vásárlóinknak is ajánlunk. 

Átláthatóság alatt pedig azt értjük, hogy a megrendelés elküldésekor a fizetendő összeg legtöbbször pontosan annyi lesz, mint a kosárban lévő áruk értékének összege (vagy annál kevesebb, ha a vevő kedvezményre jogosult). Nincsenek rejtett költségek, az expressz kiszállítás és az utánvét kivételével minden fizetési és szállítási mód ingyenes.

  

Közösségépítés

Webáruházunknak és később induló weboldalunknak egyaránt kiemelt célja a pálinkát szerető, azt mértékkel, a módját megadva fogyasztó emberek közösségének építése.

Ezt elsősorban - a közösség jó minőségű pálinkával való ellátásán kívül - események szervezésével és ismeretek terjesztésével fogjuk elérni.

Áruházunk fokozatosan jelenik meg a különböző közösségi média platformokon - események tekintetében egyelőre kérjük, kövessen bennünket a Facebookon. 

A következő márkák vannak jelen webáruházunkban: